Tabor v Kranjski Gori za devetošolce

Zbrala in fotografirala: Lara B.

Zadnji teden pred jesenskimi počitnicami so se devetošolci odpravili na štiridnevni tabor v Kranjsko Goro. Zbrali smo nekaj njihovih vtisov.

Veliko smo hodili, kar mi je bilo všeč. Vesel se tudi, da sem bolje spoznal učitelja za matematiko, s katerim smo se veliko pogovarjali.

Nedin

Veliko smo igrali odbojko. Kuharica nam je zelo dobro kuhala in nikoli nismo bili lačni. Nekatere punce smo “na srečo” dobile žulje in smo zato lahko počivale in namesto pohoda gledale Gajin svet.

Lana Č.

Na predzadnji dan smo zakurili ogenj z lesom, ki smo ga na nabrali v gozdu. Nekatere punce smo pripravile hrenovke v testu, ki smo jih pekli v ognju. Adrian je imel rojstni dan, zato nam je kupil čevapčiče.

Sara K. K.

Na taboru smo se zelo zabavali in odkrivali nove naravne znamenitosti – Zelence, kjer izvira Sava Dolinka. Veliko smo hodili in po več ur igrali odbojko. Čas smo imeli tudi za ogled kakšnega slovenskega filma. Pohvalila bi odločno hrano in čistočo sob. Najbolj pa mi je bilo všeč, ko smo zadnji dan ob kresu pekli hrenovke in Adrianove “čevape”. Na taboru sem zelo uživala.

Naja

Na taboru smo veliko hodili. Noči niso bile namenje samo spanju, ampak tudi zabavi (dekleta nad nami so namreč ponoči “prenavljale” sobo, ponoči smo hodili po jabolka). Danilo je odprl frizerski salon Pod mostom, kamor smo se hodili frizirat. Učitelji pa so bili kar precej sumničavi in so nas večkrat po krivem obtožili, da na skrivaj kadimo.

Sami in Kristjan

V sobi smo “vipovci” imeli piknik z raznimi prigrizki. Učitelji so nas kar naprej nadzirali, a brez potrebe, saj smo 9. a najboljši in “najpridnejši” razred na šoli.

Lina

Morda vam bo všeč tudi...